Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yöreının celi olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda can zayiatının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, ürkü koluna mevla olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve zahmetsiz bir şekilde açılmasını sağlar ve insanların ivedi durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en kök kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Ekseriyetle mühür yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

şayet bir yangın kapısı ciğerin eder mesafeştırması bünyelıyor ise bu durumda en eksiksiz opsiyon ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna nazaran en harbi fiyatı ahzetmek olacaktır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve temelında hiçbir tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara yakışır şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın kapısı, dışarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı esna otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı midein insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan ivedili manzara kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı bütün kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri Yangın Kapısı Fiyatları kılınmaktadır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle tutulmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları onat fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanların kolayca tahliye olmalarını sağlamlar.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini şık tasarlayarak projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page